onsdag 26. mai 2010

Hemp - proteinpulver 300 g (hamp)


Hemp er en av de mest perfekte næringsammensatte maten og inneholder ca 40% av lettfordøyelig protein samt mange andre fine næringsstoffer som vitaminer, mineraler, anti-oksidanter, levende ensymer m.m

Proteinmengden er ca. 40 %. Hemp er kalt "moren til all mat". Hemp frøene høstes og kaldpresses for å bevare alle de gode næringsstoffene. Frøene blir deretter forsiktig malt slik at du skal kunne nyte denne kilden til sunnhet for eksempel ved å: - Drysse i smoothie - Blande i frokostblandinger - Blande i juicer eller med vann.

Hemp Protein fra Creative Nature er av mat-hamp varianten som utgjør 99% av alle hempsorter. Hemp er fra naturens side en hardfør plante som ikke er dyrket med sprøytemidler (planten har et stekt naturlig immunforsvar).

Hemp protein er av en slik type at kroppen lett tar til seg næringen. Den inneholder ALLE de essensielle aminosyrene og et perfekt forhold mellom omega 3 og 6. I tillegg inneholder den antioksidanter. Hemp er satt sammen slik at man minsker lysten på søtsaker og dermed er det lettere å holde vekten.

Bodybuildere elsker Hamp for dens nærende egenskaper og det at det er så lett å få det i seg. En skje i en smoothie eller i frokostblandingen er alt som skal til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar