onsdag 20. januar 2010

Cedar nut oil - Sedernøttolje (pinjekjerneolje)

Cedar nut oil - Sedernøttolje (pinjekjerneolje)

Sedernøtteolje markedsført under merkenavnet "Ringing Cedars of Russia" er høstet på unikt vis og kaldpresset ved bruk av manuelle presser av tre.

Sedernøtteolje lagres deretter i spesielle containere og pakkes i en liten landsby i nærheten av Novosibirsk ved navn "Kandayrovo" ved hjelp av unik teknologi for å unngå kontakt med metall. Hele prosessen er under strengt tilsyn for å sikre at det overholder alle hygieniske krav.

Ferdige produkter plasseres i spesialtilpasset emballasje for å hindre at sollys ødelegger kvaliteten, og oppbevares ved en temperatur på 0 C til +5 C for å bedre bevare produktets naturlige egenskaper. Resultatet er en lysende gullfarget væske med behagelig duft av sedertrenøtter. Dette er et 100% naturlig produkt med sterke helbredende krefter.

Sedarnøttolje

Mer info om Cedarnøtter:
Sibirske cedar nøtter (pinjekjerner/sedernøtter) inneholder ca 60% olje. De er derfor presset for å få sedertre nøtteolje, som er tilgjengelig på markedet som et svært kostbar gourmet matolje.

Kaldpresset på ved bruk av eldgamle spesielle metoder brukes for å holde den beste kvalitet på oljen.

Cedar nøtteoljen som stammer fra "The Ringing Cedars of Russia" merkevare kommer utelukkende fra villhøstede sibirske sedernøtter - en av de mest næringsrike sedertrenøtter i verden. Til sammenligning er andre seder oljer vanligvis trykket fra den italienske pignolia sedertre nøtter, som ikke er på langt nær så potent og høstes ofte fra trær som vokser i plantasjer. Vår Sibirske sedernøtteolje er ekstra virgin (100% kaldpresset fra ferske avskallede rå Sibirske sedernøtter), mens de fleste sedertre oljer på markedet er enten ikke kaldpressede eller trykket fra stekte (!) Sedertrenøtter, noe som vesentlig reduserer oljekvaliteten.

Til slutt, "The Ringing Cedars of Russia" Sibirske sedertrenøtteolje er den eneste som er tilgjengelig på markedet hvor som helst i verden presset med trepresser i samsvar med tradisjonelle teknikker beskrevet i Vladimir Megre's livsforvandlende bokserie "The Ringing Cedars of Russia " (Også tilgjengelig her på Altshop.no, klikk her).

I kontrast er alle andre sederoljer presset ved hjelp av stål presser, som umiddelbart degraderer dem (kontakt med stål oksiderer noen av sedernøtteoljens viktigste ingredienser som blant annet vitaminer, og er kjent for å fjerne 'livskraften' fra oljen).

Sedernøtteolje har også tradisjonelt vært brukt i urgammel russisk og europeisk naturmedisin for å kurere en rekke lidelser – svelget og fordøyd (synkende blodtrykk, øker immunforsvarets motstand, osv.) eller brukt eksternt på kroppen (et utvalg av dermatologiske lidelser). Det er også brukt i kostbar kosmetikk.

Publiserte rapporter attesterer den høye terapeutiske effekten av ulike typer oljer i ulike inflammatoriske prosesser. Cedar nøtteolje skiller seg fra andre velkjente kurative oljene ved dens berikede innhold av ulike typer helbredende elementer. Det er et naturprodukt som brukes fra antikken i folkemedisin. Sedernøtteolje inneholder en stor mengde flerumettede fettsyrer, inkludert en betydelig mengde av de fettoppløsende vitaminene E og F, som er kjent for sitt høye nivå av fysiologiske og basiske(anti-acidic) egenskaper. Oljen inneholder phosphatidic fosfor, veldig viktig for kroppslig helse, foruten å være en rik kilde av vitalt viktige mikro-elementer: fosfor, kalsium, magnesium, mangan, kobber, sink, kobolt og jod. Cedar nøtteolje inneholder opptil 5% nitrogenholdige stoffer, hvorav 90% er aminosyrer, 70% av dem uunnværlige syrer - som alle vitner til den høye fysiologiske verdien av oljen. Les mer i dokumentet under:

Klikk på knappen over for å se næringskartet til denne oljen og lese mer om dens helbredende egenskaper(knapp)

Hvis du fremdeles ikke er overbevis, les denne artikkelen om Cedarnøttolje og test av dens effekt på energikropp(prana) og indre helse, helbredelse av Chakraene mm. Klikk her!

Fremdeles ikke overbevist? Vel, les denne, klikk her!

Vi kan legge ved denne for å gjøre deg fullstendig overbevist, klikk her!

Kanskje et av de beste testamonials jeg har lest for optimal helse, og i tillegg om Cedar Oljen og Anastasia bøkene, les mer her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar