onsdag 24. februar 2010

Hamp - proteinpulver 300 g

Hamp - proteinpulver 300 g


Produktinformasjon:

Hamp er en av de mest perfekte næringsammensatte maten og inneholder ca 40% av lettfordøyelig protein samt mange andre fine næringsstoffer som vitaminer, mineraler, anti-oksidanter, levende ensymer m.m

Proteinmengden er ca. 40 %. Hamp er kalt "moren til all mat". Hamp frøene høstes og kaldpresses for å bevare alle de gode næringsstoffene. Frøene blir deretter forsiktig malt slik at du skal kunne nyte denne kilden til sunnhet for eksempel ved å: - Drysse i smoothie - Blande i frokostblandinger - Blande i juicer eller med vann.

Hamp Protein fra Creative Nature er av mat-hamp varianten som utgjør 99% av alle hampsorter. Hemp er fra naturens side en hardfør plante som ikke er dyrket med sprøytemidler (planten har et stekt naturlig immunforsvar).

Hamp protein er av en slik type at kroppen lett tar til seg næringen. Den inneholder ALLE de essensielle aminosyrene og et perfekt forhold mellom omega 3 og 6. I tillegg inneholder den antioksidanter. Hamp er satt sammen slik at man minsker lysten på søtsaker og dermed er det lettere å holde vekten.

Bodybuildere elsker Hamp for dens nærende egenskaper og det at det er så lett å få det i seg. En skje i en smoothie eller i frokostblandingen er alt som skal til.

Bruk hamp proteinet ved å:
- Drysse i smoothie
- Blande i frokostblandinger
- Blande i juicer eller med vann

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar