onsdag 24. februar 2010

Hamp Proteinpulver - 1000 g

Hamp er en av de mest perfekte næringsammensatte maten og inneholder ca 40% av lettfordøyelig protein samt mange andre fine næringsstoffer som vitaminer, mineraler, anti-oksidanter, levende ensymer m.m

Proteinmengden er ca. 40 %. Hamp er kalt "moren til all mat". Hamp frøene høstes og kaldpresses for å bevare alle de gode næringsstoffene. Frøene blir deretter forsiktig malt slik at du skal kunne nyte denne kilden til sunnhet for eksempel ved å: - Drysse i smoothie - Blande i frokostblandinger - Blande i juicer eller med vann.

Hamp Protein fra Creative Nature er av mat-hamp varianten som utgjør 99% av alle hampsorter. Hemp er fra naturens side en hardfør plante som ikke er dyrket med sprøytemidler (planten har et stekt naturlig immunforsvar).

Hamp Proteinpulver - 1000 g


Hamp protein er av en slik type at kroppen lett tar til seg næringen. Den inneholder ALLE de essensielle aminosyrene og et perfekt forhold mellom omega 3 og 6. I tillegg inneholder den antioksidanter. Hamp er satt sammen slik at man minsker lysten på søtsaker og dermed er det lettere å holde vekten.

Bodybuildere elsker Hamp for dens nærende egenskaper og det at det er så lett å få det i seg. En skje i en smoothie eller i frokostblandingen er alt som skal til.

Bruk hamp proteinet ved å:
- Drysse i smoothie
- Blande i frokostblandinger
- Blande i juicer eller med vann

1 kommentar: